Thursday, September 3, 2015

20 RESEPI ESP KOMPOM PUAS HATI





Believe me...

U guys mesti suka salah satu resepi kat atas.

Masa pregnant kan Numa, masa dekat2 nak bersalin tu saya memang tak boleh makan nasi. 2-3minggu tak makan nasi tau. Perut dah penuh, pastu dah false contraction sebulan awal. 

Apa yang saya boleh minum air susu DUTCH LADY kotak tu. plain ke strawberry ke chocolate ke tak kisah. Asalkan susu dutch lady. Sehari tu boleh habis 2-3kotak besar sampaikan husband saya cakap:

BANKRUPT LA I MCM NI HARI2 2-3KOTAK SUSU

wahaha sampai hati en hensem cakap mcm tu kan. Takpe... nasib ceq cinta kat hang haha

Ada sekali tu saya blend kurma(buang biji), 2scoop ESP , 1 cawan air sejuk.

Pehh nikmat nye...

Kenyang terus

Korang yang nak cuba boleh la try..

Sempena dengan bulan promo ESP ni

Beli 6 FREE 1
Beli 2 , 5% diskon

Tak tau natang apa ESP ni?Nah klik sini


 

Zura Mien
016-695 5345

2 comments on "20 RESEPI ESP KOMPOM PUAS HATI"

Hanim Husin on September 3, 2015 at 9:35 PM said...

My Fav blend dgn mangga atau shake ngn susu HL!!

nyum3

Zura Mien on September 4, 2015 at 12:23 AM said...

agreed! pernah try jugak. add on yogurt. dh mcm mango lassi rasanya hehe

Post a Comment

 

UMMI SIHAT CERIA Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez